Cloudflare

Käyttöönotto

Kun tilauksesi on käsitelty saat oman Cloudflare käyttäjätunnuksen, salasanan, API avaimen ja nimipalvelimet verkkotunnuksellesi. Näitä tietoja tarvitaan, jotta saat sivustosi toimimaan. Seuraa tätä ohjetta tarkkaan, jotta saat sivustosi näkymään mahdollisimman vaivattomasti.

DNS (nimipalvelimet)

Jos olet tilannut verkkotunnuksesi meidän kautta tai se on meidän hallinnassa teemme tämän puolestasi. Mikäli verkkotunnuksesi on omassa hallinnassasi sinun tulee tehdä nimipalvelin muutos itse. Aseta saamasi Cloudflare nimipalvelimet verkkotunnuksesi nimipalvelimeksi.

Tämän lisäksi pitää luoda tarvittavat nimipalvelu tietueet, jotta Cloudflare osaa reitittää liikenteen oikealle palvelimelle. Tähän asetetaan saamasi palvelimen nimi. Luomme sinulle automaattisesti tarvittavat tietueet, joten yleensä tarvitset asettaa vain sähköpostia varten olevat tietueet mikäli käytät sähköpostiosoitetta verkkotunnuksellasi.

Wordpress lisäosa

Asennamme sinulle valmiiksi Cloudflare Wordpress lisäosan. Tämä lisäosa helpottaa Cloudflare:n käyttöä sillä se voi automaattisesti tyhjentää Cloudflare:n välimuistin kun teet muutoksia sivustoon ja sieltä voit kätevästi asettaa myös ”Development mode” eli kehitystilan päälle näin Cloudflare päästää liikenteen suoraan läpi ja näet muutokset välittömästi.

Aktivoidaksesi Cloudflare lisäosan tarvitset Cloudflare käyttäjätunnuksesi ja API avaimen.Kirjaudu sisään meiltä saamallasi tunnuksella ja API avaimella.

SSL

Jokaisen sivuston tulisi käyttää SSL:ää, mutta tämän aktivoimisen kanssa pitää olla tarkka ja tehdä se vasta kun SSL sertifikaatti Cloudflare:ssa on aktiivinen. SSL asetukset löytyvät Cloudflare:ssa Crypto osiosta.

Vasta kun SSL:n status on ”Active Certificate” voi SSL:n/HTTPS yhteyden aktivoida. Suosittelemme, että laitat seuraavat asetukset päälle:

• Always use HTTPS
  • HTTP Strict Transport Security (HSTS)
  • Opportunistic Encryption
  • Automatic HTTPS Rewrites